Mys i Lund

Heelo Moto!

Idag har jag gjort mycket, eller så har jag inte gjort så mycket. Dagen började/slutade kl 3 i Lund då jag sov över med "Ung grupp" (en tjejgrupp som jag träffat under hösten/vintern). :D Vi åt pizza, käkade godis, sjöng singstar och kollade på en film som hette "seven" med Brad Pitt i huvudrollen. Trevligt!

Efter det där så åkte vi hem och då var klockan ca. halv ett. Så jag och mamma gick ut med Hedda sen packade jag upp övernattningsgrejorna och duschade. När klockan var kvart över tre så gick bilen mot Helsingborg. 

Så det är där jag varit hela kvällen och firat JUL med mammas lilla släkt. Hehe, det betyder ju julklappar x)!

I morgon blir det förhoppnings vis lite bilder ... Eller så är bilderna för stora för att ladda upp... Usch! Det är så tråkigt!
Annat som händer är att jag och Cajsa ska döma lite handboll och sen blir det match med Jönne.

Men, ha en bra natt!

Pusspuss Annamartina

Shopping i Malmö med Danny

Tjena tjena!

Idag var jag med Frida i Malmö. Tanken var väl att vi framför allt skulle besöka lite olika "slutreor" men de ända som vi hann titta in hos var Gina Tricot, MQ och Monki. På Monki hittade jag en cool, men framför allt enkel, turkos tröja. ;D


Reafynd från Monki

Resten av dagen spenderades i stället på S.A.T.S invigning. (Haha!) Deras gym var väääldigt fint och en hel del fräschare än vad gymmet i Lomma är. :)
   Tanken var ju inte alls att vi skulle bli kvar där i flera timmar. Det var bara en spontan och rolig grej. Och det hela ledde till att jag fick se Annika (från Let´s dance), Tobbe trollkar och Danny (!). 

Invigning på S.A.T.S. Här visar instruktörer lite smått och gott från olika kurser


Annika från Lets dance var också på S.A.T.S invigning

Tobbe trollkar. Inte bara trollkar - komiker också ;)

Danny sjunger! 

Lite sådär bra bild... (mobil kamera) Han sjöng tre låtar: Tokyo, If only you & Radio

Lyckad dag! 
I kväll blir det mys och i morgon match i Veberöd.

See yaa. ;)

Fredag!

Fraaaiiiidaayyyy! Äntligen!

Den här veckan har varit en BRA vecka! ;D Kan dock inte nämna något specifikt som är skit bra och som har hänt, men det har gått fort och smärtfritt.. Hmm? Ja, ja xD.

I morgon så blir det nog Malmö med Fridisen. (Frida) Kanske blir det ett lite mer seriöst inlägg då... (:

Ha en trevlig kväll! 

Puss Anna


Nu vill jag har sommar! Jag på bilden, tagen av syrran för nått år sen :)

Heja Sverige!

Hello!

Shit vad helgen gick fort. Och vilken bra helg det var. Vi vann matchen går i Helsingborg! Yes! Och sen på väg hem från släktkalaset så lyssnade vi på radiosporten och hinner hem till slutminutrarna när Sverige vinner mot Syd-Korea. Heja Sverige! Jag hoppas att de vinner i kväll med. :D Hehe, finns det någon som inte gör det? 


Kim Andersson och Martin Boquist visar sin glädje när de gjort mål i EM för något år sedan. Kim Andersson som fick tre utvisningar igår vilket leder till rött kort och att man får titta färdigt på matchen från läktaren. Skärpning Kim! ;)

Vi ses/

Annamartina

Igår, idag, i kväll och i morgon

Igår var jag på myskväll med tvillingsyrran hos ett annat par tvillingar. :) Vi hade det jätte mysigt och såg på en film som jag faktiskt tyckte var riktigt bra. Även om "fantasy"-filmer kanske inte är bland mina favoriter. Vi såg "Stardust" med skådespelare som ursöta Charlie Cox och Sienna Miller . Någon annan som också har sett den? En bra film och verkligen ett tips!



Idag var det match med 94:orna i Malmö. Där vann vi och jag fick två utvisningar. He, he... ;) Gjorde dock två mål också, så jag kompenserade väl upp det där lite. :D
    Efter mathchen var jag bara vara hemma och tog det lugnt, bakade några cupcakes och såklart tittade på när Sveriges herrlandslag möter Kuba i världsmästerskapen. Sverige vann med 41-14!!! :D
   Förresten "Handbolls-hetingen" Oscar kom med i 17-manna gruppen! Han är (för er som inte visste), generation 2 med efternamnet Carlén i landslaget. Hans pappa, Per, har också spelat där.

Oscar Carlén


Ska det bli vi, Sveige, som ska fira ett vm-guld i år?



Det råkar även vara match imorgon. Då ska jag istället till Helsingborg med 92:orna och spela. Vi kanske inte vinner, men jag tänker oavsett göra mitt bästa. 
   Efter den här matchen så ska jag på någonting annat roligt. Vi ska på "mini-släktkalas". (Det är bara mammas lilla släkt och pappa ska inte med den här gången, så vi blir inte många.) Vi ska i alla fall fira min lilla kusin som fyller tre år. :D


Önska oss lycka till med matchen i morgon så skriver jag snart igen!

Kraam Anna

Min 16:de Januari

Tjoo!
Idag har jag som vanligt gått i skolan. Och där har jag med tre andra börjat på en pjäs på svenskan. Problemet/ det roliga är att den novellen vi ska utgå ifrån är på DANSKA. Haha ! :D Vi funderar allvarligt på att göra den på danska också. 
   Och idag är det dessutom fredag :D. Min favoritdag. Fast det visste kanske vissa redan... 

Mitt största problem just nu är om jag ska ta bort sminket eller låta det vara kvar... (Med andra ord har jag inget problem över huvudtaget!)

Vi ses i nästa inlägg! 

Ha en über trevlig kväll. (:

Puss Anna

Domar-söndag!

Hejhej! 
Nu är jag trött... jag och min syrra har dömt handbollsmatcher hela dagen. Typ. ;) Det har varit roligt men också väldigt "uppmärksam-krävande" ( Är det ett ord? ;D).  Som tillexempel i slutet av fjärde matchen då man kände att tankarna flög iväg lite och att man måste tillbaka till spelet för det hänger ju på dej, liksom.
    Pengar för det fick man, så det känns ju jätte bra. Att göra något "viktigt" och samtidigt få pengar för "shotablengen" (grejen).

Jag är nöjd med dagen, det är jag. 

Leif "loket" Olsson

Läste precis på lite. Leif "Loket" Olsson har också varit handbollsdomare. (Du vet han, hans om höll i "Bingo Lotto" innan Lasse Kroner.) Han var dock inte föreningsdomare (som jag är) utan har faktistk dömt på hög nivå. En VM-final bland annat. Och inte nog med det, han blev då också utsedd till den bästa domaren i den VM-turneringen.  
För att vara ärlig har jag lite svårt att föreställa mig detta... :D


Ha en trevlig söndagskväll underbara läsare. I morgon börjar skolan på "riktigt". 



Jag fryser (första skoldagen)

Ojj, vad jag fryser. Kan ha och göra med att jag precis va utanför dörren. :) 
   Första dagen i skolan idag. Eller ja, första dagen efter detta hääärliga långa jullov. Och i med att det är torsdag idag så är det FREDAG i morgon! Min favvo-dag! :D 
   Men än är det som jag nämnde innan, torsdag. Och för mig betyder det handboll! Det var länge sedan jag spelade, så det ska bli roligt. 

Nu känner jag att det här inlägget inte fick någon speciellt ämne... Hmm... så det hamnar under "allmänt". (Ganska självklart xD.) Men så är det ibland. Ibland vill man bara skriva av sig, bara skriva det som dyker upp i huvudet. 

Se dig! 

/ Anna 

Så chockad jag blev när det gick att ladda upp den här bilden. Hehe. 
Den föreställer hur som helst ett par  jeans som jag fått av min faster. 
Med Disney-motiv och allt! :D


Australia med systrarna

Tjosan!
Alla kanske inte undrar vad jag gjorde igår, men här kommer det i alla fall. xD

Igår eftermiddags så åkte jag med Cajsa in till Lund. Hon skulle nämligen bli fin i håret. ;) Medan Cajsa satt i frisörstolen så sprang jag omkring och shoppade lite. Det blev ett sätt med nya sminkborstar och två toppar från MQ. En av topparna var väldans färgglad och mönstrad och den andra helt svart. Hehe, låter lite tråkigt men den är så fin! ;D
   Sen gick jag och Cajsa till filmstaden för att hämta biljetterna. En väldigt bra film! Jag både grät och skrattade.   
  "Fika" hann vi också, på ca. 10 min, för sen skulle bageriet stänga. Hehe. Efter den lilla stunden så träffade vi Jönne (min andra syster) på bion och så såg vi den underbara filmen "Australia". 

"Ett hett tips" 
Citat av: Katarina  (You know who) ;)

Nicole Kidman och Hugh Hackman i filmen Austraila 



Vi ses i nästa inlägg. ;)
Puss


Första inlägget 2009

Hej!
Nu var det dags för det första inlägget år 2009. :)

Jul, älskade jul
Nu är det slut. Julen är förbi, snyft. Jag vill egentligen inte erkänna det men... jag längtar redan till nästa. :) Men tänk om man hade haft det hela tiden, året om. Då hade det inte varit så roligt!? :P 

Skola
Ännu ett snyft... skolan börjar om en vecka! :( Skit! 
   Jag tänker hur som helst försöka att inte tänka på det så jätte mycket. Mer försöka njuuuuuta av resten av lovet. 

Morgondagen
I morgon ska jag med tjejerna i familjen till Lund. Jag vet inte exakt vad vi ska hitta på förutom att vi ska käka lunch på nått thai-ställe, mums! :), och att Jönne och jag ska KLIPPA oss. Intressant!

Vilket meningslöst inlägg... jaja, vi hörs en annan gång! 

Xoxo - står x:en för puss, eller är det tvärtom? xD (meningen att det ska låta lite blåst)