Paris Hilton Intervju med Century Regional Detention Facility.

image71
Här ser vi Paris Hilton i sitt mest neutrala framträdande sen tider tillbaka. Håret är i för sig blonderat men på smink fronten så har hon drgit ner på det mesta. Det jag gillar bäst är att hon inte har sina vanliga blåa linser, utan kör helt naturelt på sina hasselbruna ögon. Bilden är hyfsat ny, vid Paris Hiltons utsläpp ur fängelset.


Under Paris Hiltons 23 dagar i fängelse cirkulerade många rykten om hennes fysiska och psykiska status i cellen, och som vi alla minns släpptes arvtagerskan tillfälligt ut efter endast ett par dagar på grund av att hon ansågs vara för sjuk.


När hon nu är på fri fot igen vill alla höra hennes egen berättelse från livet bakom lås och bom. I inlägger under ska hon grillas av CNN:s Larry King. (Inlägget under är faktiskt nyare än detta!) Men innan dess fick People Magazine en unik intervju med skandalmakerskan.

I intervjun berättar Paris bland annat att hon var helt förstörd under de första dagarna i Century Regional Detention Facility.


 Jag låg i fosterställning, helt hysterisk, säger hon.

 Läkarna observerade mig när jag var där. De förklarade för polischef  Baca att de trodde att jag led av allvarlig ångest, panikattacker och klaustrofobi.

Paris berättar också att hon kom bra överens med de andra internerna på fängelset.

- Alla de andra fångarna var väldigt stöttande. Det fanns tjejer som satt i cellerna bredvid mig. Vi kunde prata genom ventilationssystemet och de var väldigt gulliga.


Hon ger också sin syn på människor som tvivlar på att hon förändrats av fängelsevistelsen, vilket hon själv hävdat flera gånger.

- De har fel och de känner inte mig. Jag är en bra människa. Jag är en person med mycket medkänsla. Jag har ett stort hjärta. Jag är uppriktig och det kommer de få se, säger Paris med eftertryck.

Den blonda 26-åringen förklarar också om de överväldigande känslorna hon upplevde när hon släpptes fri under tisdagen.

- Bara att få krama min mamma kändes så underbart och jag behövde det verkligen eftersom jag inte hade fått någon kram på väldigt länge.

-Tack gode Gud att jag är fri!  

image70



Av: Sebastian Nordén
Foto: Stella Pictures


Paris Hilton i CNN

Som fortsättning på förra inlägget med interjuvn så tyckte jag att den här tv-intervjun också är en kontrast för att Paris Hilton har blivit en annan männinska sedan hon kom ut. Det säger hon i alla fall själv. Frågan är om hon verkligen har förändrats. Det återstår bara att se. Trevlig läsning, och så hörs vi senare!


image72


Paris Hilton
har för första gången efter sina 23 dagar i fängelse talat ut om tiden i mardrömscellen, om framtiden och om sitt påstådda drogmissbruk i en öppenhjärtig intervju hos CNN:s Larry King.


Efter entimmes-showen som sändes igår kväll i USA lämnades många tittare ovissa om arvtagerskan verkligen har växt upp och insett allvaret i hur hon tidigare levt, eller om hon snart kommer att falla tillbaka i rollen som den stenhårt festande skandalmakerskan.

- Jag har varit lite omogen och tidigare tagit många felaktiga beslut i livet. Men det har gjort mig till den jag är idag. Detta känns som en ny början för mig. Jag är så mycket mer än vad folk tror. Fängelset har definitivt förändrat mig, jag har fått en ny syn på livet.


- Simple Life-stjärnan berättade för Larry King att hon anser sig vara orättvist framställd i media och sade under intervjun att hon "aldrig har tagit droger" och inte har problem med alkohol. På Larrys följdfråga om hon aldrig ens provat droger svarade hon blankt:

- Nej.


Motsägelsefullt kan tyckas då många videor på en marijuana-rökande Paris cirkulerar på nätet och enkelt går att se på Youtube.com.


Under den 26-åriga blondinens tid i fängelset har det varit mycket prat om att hon ägnat större delen av tiden i cellen åt att läsa bibeln, och CNN-ankaret passade på att testa hur mycket sanning det ligger i det hela genom att fråga om vilken del av bibeln hon gillar bäst. Svaret fick dock kanske inte den effekt han väntat utan blev:

- Jag har ingen favoritdel, men i fängelset läste jag mycket.


Som tidigare rapporterat ringde Paris själv upp journalisten Barbara Walters från fängelset tidigare denna månad för att berätta om hur hon ville förändra sig när hon kommit ut och använda sitt liv till viktigare saker. Under gårdagens tv-program berättade hon dock enligt sajten Sawf om en annan typ av förändring som hon skulle vilja ägna sig åt:

- När jag blir nervös eller blyg, blir min röst jätteljus. Det har hänt ända sedan jag var liten. Jag gillar när jag pratar i vanligt röstläge, men ibland blir rösten mörk också, och det är någonting jag försöker förändra med mig själv.


En samlad Paris verkade sammantaget glad över att vara ute i friheten igen och ser positivt på framtiden. Tiden får utvisa om hon verkligen växt ifrån skandalfestandet och kommer börja ägna sig åt världsomvälvande förändringar.

- Även fast jag hatade att sitta i fängelse, är jag glad att det hände för det har förändrat mitt liv för alltid och jag känner mig starkare än någonsin. Det känns som att det här är en förklädd gåva.


Av Mimmi Lexander
Foto Stella Pictures Faksimil Tmz.com


Sommar lov!!! kul, lr?

Hejsan hoppsan sommarlovet är här!

image61

Ibland tror jag att människor tycker att jag är lite konstig. T.ex. vid sommarlovet.
 Alla: - Jippi! Vi har snart sommarlov.
Och jag: - Jaha, det var väl trevligt.
Nejnej, alltså ärligt. Ibland undrar jag vad det är för fel på mig.
Den dialogen ovanför "trädde rum" innan vi nådde till torsdagen förra veckan då vi satt i kyrkan i en timma eller så.
Nu när vi faktiskt har sommarlov så känns det lite bättre. Man kan vara uppe hur länge man vill. Man slipper plugga. Man kan faktiskt också "inte-göra-någonting-alls" på dagarna. Det är härligt. Så länge jag bara har mina underbara systrar som gör att jag aldrig känner mig ensam. :D I love U!
Och nu när jag sitter här, så inser jag... shit, vi har faktiskt, faktiskt sommerferien. Som det heter på tyska.
SHIT, det är blandade känslor.
Och ja, det hela blev lite förvirrande. Men jag hoppas att ni snappar upp tråden i det hela. Iallafall.

Förhoppnings vis blir det här inlägget inte det enda som handlar om vad jag ska göra/har gjort i sommar.
Så jag hoppas att du kommer tillbaka och tittar till mig lite då, och då. ; )


Kraamar Anna



Mode: Kort, kort... (Fredagen den 8/6 - 07)

Hejsan hoppsan!
Dagens inlägg ska handla om mode. Jag, som är ganska intresserad av mode skriver inte alls så mycket om det som man borde göra när man är intresserad utav mode. Men, jag vet inte om man ska kalla det ett hemligt intresse? Äh, jag vet inte. Men nu ska jag komma till saken.

Kort, kort
Kort, korta klänningar har abslout blitvit en stor hit på den sista tiden/våren. Jag själv är ett ganska litet fan av det. Jag måste erkänna att jag nog inte skulle b´ära en kort, kort klänning eller kjol utan mina svarta leggings.
Fegis! Tycker jag. Men jag ska definnitivt försöka bättra mig. Nu när sommaren ändå är på väg så kan det ju bli lite för varmt med leggings under, så då måste man ju tvinga sig att ta av dom.
Som ni vet så finns det en massa stilsäkra kändisar på andra sidan havet i det stora Amerika.
Här nedan är några få bilder på ett par kändis tjejer som kör på trenden "kort, kort" sten hårt.
Go Girls!

image55 
Amy Winehouse, i stil säker knall-gul miniklänning.       

image56
    Charlies Änglar - Cameron Diaz hakar på.

image57 
Ännu en ny stil-ikon på stjärnhimlen. Här är
Chloé Sevigny i en kort prada klänning.

 image58
Forna Black Eyed Peace sångerskan - Fergie i kort, kort.

image59
Här är Mischa Barton i ett gult litet trendigt fodral.

image60
Lilla Nicole Richie i en kort, vit klänning men röda lackskor.
Snyggt och trendigt.

Men nu vasr vi här igen. Dags att säga hejdå!
Puss



Dåligt samvete!

Hmm... vet inte hur jag ska säga det här på ett bra sätt.
Jag har extremt dåligt samvete för att jag inte alltid tar mig tid att skriva. Men jag mennar... hur många läser egentligen min blogg? Okej, jag vet 1 "stamgäst". Och hon typ bara råkar vara min syrra. :S Hehe.
Jag kanske bara ska vara gla´ att någon orkar läsa så där var fjärde vecka.

Nog deppat. Idag så var det då fredag. Faktiskt den första dagen den här månaden. Och ja., vilken månad är vi i då? Jo, så klart... Skolavslutnings-månaden!!! Härligt tycker många, men jag vet inte helt.
Alltså visst gillar man sommarlov men sedan då. Och så träffar man inte sina kompisar regelbundet. Och så kanske de skaffar bättre vänskaps kontagt med någon annan och så står man där. Ensam kvar när 7:an börjar till hösten. Fast hur stor är risken? Jag tror endå att jag har hittat någon som jag faktiskt kan lita på. Tror jag.
Oh nej! Nu blev jag deppig igen. Det är väl bara att inse. Mitt liv är lite halv upp- och nervänt just nu.
Samtidigt som de är piss så är det jätte bra. Visst är det konstigt? Livet är kosntigt ibland.
Idag såg jag även "Den obekväma sanningen" av Al Gore. Den var obekväm.
Oj, oj, oj. Nu blev jag illamående också. Jag känner att jag måste hitta en bild som beskriver lite mystiskt.

image51image52image53
image54

Jag tycker nog att detta beskriver vad jag känner på ett litet diskret sätt. Typ.

Detta var vad jag ville säga just nu, hoppas att jag tar mig i kragen någon mer gång snart!
Kraam Anna

Dagens bild, fredagen den 1/6-07

Fredagen den 1/6-07


Tro vad du vill, :)!

"kram"  Anna !