Triathton med handbollslaget! 25/8-07

Japp, nu var det dags för ett annat lite försenat inlägg. Ni får ursäkta mig men det är faktiskt lite svårt ibland att fixa tid, det förstår säkert ni som själv bloggar. : )

Idag så har jag varit iväg på handbollsläger med handbollslaget. Det är ju egentligen inte ett "läger" utan mer en endags-göra-grej. Men egentligen så skulle vi haft läger. Men det blev inte så för att det var för få anmälda. Men så blir det ibland. Jag har i alla fall haft en helt okej dag. Trots allt slit ! Hehe.


Jo, det var så här. Vi fick reda på lite saker som vi skulle ha med. Här nedan kommer våran "packnings lista".



*Packa en ryggsäck med:

Kompass, Banan (eller annan frukt), druvsocker, djungelvrål, Motionskläder (efter väder), gymnastikskor, plåster, Penna


*Övrig packning: Badkläder, Handduk  


* Cykel (Kan Löddetjejerna och Häljarpstjejen hjälpas åt med att transportera cyklar till Bjärred)


*Samling
: kl 10.00 vid Båtbryggan i Bjärred (Öresundsvägen längst ner)


Men såklart, när det gäller våra handbollstrännare. Så är vissa saker mer ledtrådar än saker man ska använda. Som t.ex. kompassen.

Moment 1
Men i alla fall. Jag och mina två syrror som jag nu för tiden tränar tillsammas med. Imrose cyklade kl. 9.30 vi till samlingstället nere vid havet. Där väntade vi in de andra. ( På det stället vi var så finns det två bryggor. ) Så vi hade alltså samlats vid den ena, och nu skulle vi cykla till den andra. Där pakerade vi våra cyklar i cykelstället och fick då som uppgift att raskt byta om till badkläder. Vi skulle alltså simma från den ena bryggan till den andra. (Fast det kanske inte är så jätte, jätte långt så kändes det långt när man väl stod på den bryggan vi skulle börja ifrån. )  Och vi alla bara stod där och väntade på att dom skulle säga att de skämtade, men tydligen inte. Så det var i prostest vi den här kalla, molniga, fuktiga morgonen tog på oss våra bikinisar och (efter tillsägning) joggade tillbaka till den bryggan vi samlats vid och hoppade oi vattnet. Det var trots allt inte så himla kallt. Men frusen var man sen när man kom upp. Då hade de lagkamrater som inte kunnat simma (pga. bortglömda badkläder, förkylningar mm.) kommit ut på bryggan med våra handdukar. Väldigt snällt tjejer ; ) !


Efter detta så var det dags att gnaksa långsamt klä på sig och sen cykla tillbaka till ursprungstället (brygga 1) för att fortsätta.


Moment 2
Här var det dags att slänga i sig en banan, medan våra trännare förklarade för oss våran nästa "utmaning"(?).
Vi skulle då i våra lag, (3 och 3) rita av en slinga gjort på en av deras kartor. (Slinga = i målade vägar med tuschpenna) Sen skickade de iväg oss en grupp för sig. Det visade sig vara en tipsrunda. En tipsrunda med (tydligen) 12 frågor. Under den här tipsrundan så var det bl.a. små "störnings-moment" som t.ex. en väg som var helt onödig att cykla på, bara för att jäklas. Men i efterhand så är ju sådant kul ; P.


Moment 3
När min grupp så småning om kom fram så fick vi redan på att vi skulle då lämna cyklarna och nu jogga längs ett strandstråk tillbaka till brygga 1. Lagom kul! Särskillt när man sedan simningen har skärt upp en liten skåra underfoten som bultar lite då och då. Men i alla fall, det var bara att ge sig av. Och sen efter ett tag så var det nästan skönt att komma ut och jogga lite. När vi väl kommit fram så fick vi stretcha lite och sedan åka bil tillbaka dit vi lämnat cyklarna. Där ifrån skulle vi sedan cykla till slut-stationen (mat-stationen) för att sedan pusta ut.
Men då var det liksom inte en "tävling" längre.

Obs! Det kanske kan låta lite jobbigare än det är. Om man får möljigheten att göra något sånt här så tycker jag att man ska göra det! Det var särskillt en utmaning att imorse sätta på sig bikinin, t.ex. Så tveka inte. 
Men se till att ha kul! Detta var allt för mig today! Hoppas du gillade vad du läste. 
Många fina hälsningar, Anna. 



Bilden här är från ett annat mer professionellt tävlande i Triathon!
image90

Dear by Amanda Bynes! 14/8-07

Allra senaste kändisen som lanserar en egen kollektion är ... *trumvirvel*

- Amanda Bynes !

image88
Amanda Bynes, söt som socker! Amanda har blivit känd i filmer
 som "She´s the man" & den nya "Hairspray"


Visst blir man glad när man tittar på henne. En av mina favorit skådespelerskor, Amanda Bynes ska lansera en egen kollektion. Det rör sig om 120 olika plagg, 70 olika smycken och 28 olika accessoarer, inklusive skor, väskor och skärp. Allt ska säljas inom klädkedjan Steve and Berry´s som också, inte förlänge sedan gav ut en annan kändis-kläd-kollektion med Sarah Jessica Parker. En så länge så finns kläderna bara i USA. Och hela serien kommer att kallas:  "Dear"


image89



 


Danmark

Hemma igen
Ja, nu har man varit på semester i Danmark. Mysigt var det. Med hela familjen inträngd i en 37 fot lång båt. :D
Alltid lika kul, hehe. Saknade mina andra vänner här hemma. Men man lär inte sakna dom förrän dom är borta. Så I guess att alla behöver vara borta ibland.

Skolan
Snart så börjar faktiskt plugget. Jag måste säga att den här sommaren har gått väldigt fort. Kanske nästan för fort. För jag är en person som inte brukar tycka att det är trisdt när skolan kommer, men det här året. Ja, så vet jag inte riktigt vad jag känner. Jag hade ett ganska konstigt år förra året. Det bev inte som jag hade tänkt mig. Det blev på något sätt... mer komplicerat. Inte vad det gäller det vanliga skol-arbetet. Men, men. Jag hoppas väldigt mycket på att min nya klass ska kännas bra och att de allra flesta ska vara okej att hänga med. ; )
Jaa... Jag har i alla fall haft tur med bokstaven och lärarna.

Hundbesök
Idag har vi även haft en liten tjej-hund på besök hemma hos oss. Hennes namn är Doris. Hon är precis som våran egen hund en Norfolksterrier. Fast något yngre. Och kanske lite piggare. (Förlåt Hedda)
Ja, men väldans söt hon med.

Att göra min blogg officiell
Är något jag funderat över ett tag. Än så länge så har bara mina syrror, en av syrrans bästa kompisar och en annan utomstående. Jag funderar då att typ lägga ut den på min lunarstorm blogg, eller liknande. Fast jag kanske borde rikta mig någon annanstans först. Hmm... ja, det tål kanske att tänkas på ett tag till. Så, ja.


Vi hörs väl en annan gång   - hoppas ja!

Mode, skolstart.

Fashion, fashion, fashion.
Alla har vi nog ett litet mode-lejon inom oss.
Jag har det i alla fall.

Modet till hösten, alltså skolstarten kommer att se på ungefär såhär. Men man får ju inte sakna lite fantasi!
Mixa, blanda höstens färger tillsammans med en franssad väska. Det blir typ klockrent! :D
Men välj själv! Man måste inte alltid följa modet. Om du själv känner dej snygg i vissa kläder. Så kommer andra att titta på dej och tycka att: "-Ja, hon ser snygg ut! ". Mina vänner, gå med huvudet högt.

Informationen under kommer från h&m:s hemsida.

FÖR FLICKOR
För flickor finns det fint mönstrade klänningar och tunikor av bomull i en färgpalett från svart och grått till cerise, olivgrönt, rött och gråbrunt. Huvtröjor, V-ringat och cardigans i enfärgat eller mönstrat matchar till, liksom T-shirts med tryck eller ränder. Jeansen är klassiskt blå, svarta, plommon, puderrosa eller grå. Dessutom finns leggings och jeanskjolar i flera färger.


Bilden under kommer inte från h&m:s hemsida.
image87
Här, ett exempel för mode till skolstarten!

Detta var allt för mig, idag. Tror jag. Hiha. Så alla där ute! Ta hand om dej. :D
Och ta vara på de få soltimmarna vi får den här sommaren. <3

Segling i Denmark.

image86



" Snart igen bär det av till Danmark. Och till våra favorit hamnar.
Det är nämligen snart dags för mini-semster med familjen! "



Hallo, alla Annamartina läsare!
Hoppas ni har det bra var ni nu än befinner er! Jag mår i alla fall fin, fint.
Har ni också en familj som seglar eller har du det själv som hobby? Du får hur som helst gärna lämna ett handspår bland komentarerna i alla fall! :D

Detta inlägg är mest tillägnat att jag åker bort ett tag. Och kommer därför inte att skriva.
Kanske blir det något fint foto som dyker upp här efter semsetern, kanske inte?!
Jag hoppas att ni tar hand om er, också syns vi snart här igen.
Kram, Anna