Vinterdojja ?!

Heello, tänkte blogga lite kort idag om gårdagen. Igår var jag, tvillingsyrran och mamma och shoppade. Det var tänkt att jag skulle hitta mina vinterskor då. Vilket jag också gjorde. Men innan vi åkte så hade jag kollat ut i förväg 4 favoriter från DinSko, det blir mycket lättare att shoppa om man vet vad man är ute efter. Inte bara blir det lättare, du shoppar också smartare, slösar inte pengar på saker som du inte behöver. :)

Här är mina favoriter: 


Alla fyra från DinSko

Det blev tillslut den lite "indian inspirerade" stövletten till vänster för mig. Vilken väljer du?

Ha det bra! / Anna 

Slapp-dag och Halloween

Hejsan hoppsan!
Idag har jag bara njutit av den första dagen på höstlovet! Jag har bland annat bytt lakan i sängen (haha, jag vet !), badat fotbad och bakat kanelbullar till min familjs stora förtjusning. Framåt kvällen så här så käkade jag, mamma och tvillingsyrran tacos med grillad kyckling i! Seriöst, har ni inte provat det förr så prova! :D

I morgon blir det förmodligen handbollsmatch och rep med Sanne och Simon. :) 

Nu till något annat viktigt! Jag har lite problem med utstyrsel till Halloween. ;D Vad ska man liksom ta på sig? Har du någon bra idé så skriv jätte gärna en kommentar. (Jag blir super nöjd om bara någon svarar.)



Tack på förhand!

Ha de gött, sov gott (+ en timme längre) 
Kram Annamartina

Klassläger och HSM-premiär

Hejsan!
Nu har jag varit på klassläger med klassen (vad trodde ni? :o ) xD
Det var ett roligt läger och det hände lagom mkt saker. Varade från onsdag till fredag. Jag är super nöjd.
Nu känner jag att det bara kom en massa fakta bara pang på! Så därför byter jag ämne. :D

Det har ju varit premiär för HSM 3! (Den svenska premiären är på onsdag nästa vecka, vilket jag ska gå på! xD)
Jag satt och tittade på lite bilder från den och vill nu visa er. (:

Psst! Ashley Tisdale är URSNYGG i sitt bruna hår ju!

Visst är hon snygg?!  Smink, hår och klänning passar perfekt tillsammans


Monique Coleman och Corbin Bleu. Inte ett jätte fan av Moniques klänning 
och så tycker jag inte att Corbins sneakers är rättvisa mot hans kostym

Zanessa! Eller Vanessa Hudgens och Zac Efron som de faktiskt heter. Vanessas mejk och hår är skit snyggt! Medan jag är lite mer osäker på hennes klänning och smycken... Zac ser dock väldigt avslappnad ut och det klär honom! ;)



Söndagen den 12 Okt

Hej!
Jag kör den gamla vanliga; Hur mår ni? 
Jag mår faktiskt sådär... eller, ja, jag vet inte. Det känns komplicerat. Jag tror att jag är en aning deprimerad. Inte djupt utan sådär som "de" säger att tonåringar kan vara (?) ÅH! Jag vet inte. Jag tror att jag känner mig lite nere för att det är så himla mycket igång just nu. Samtidigt så tvingar jag mig själv att tänka logiskt och intala mig själv att jag är barnslig som tycker att det är mkt. För egentligen är det inte det. 

Det jag vill få gjort nu är att bara skriva av mig allt! Få bort känslan av depression och bara klargöra för mig själv att: Anna, ta det lugnt!

Så, vad ska jag göra idag?
  • Det är gudstjänst idag, jag ska sjunga där (är med i kyrkokören) 
  • I kväll ska jag repa med Sanne och Simon 
  • Jag skulle behöva plugga lite, typ finslipa mitt tal till geografin, men helt ärligt jag vet inte om jag orkar
Och titta, fy fan vad lite jag har att göra. Varför i helvete känner jag mig stressad?! 

Ibland är känner jag mig lite konstig! :)

Nej, vet ni vad? Nu känner jag mig mycket bättre tillmods. Allt bara lättade från magen och ja... jag är nästan glad!  Shit, vad konstigt att jag fungerar så. Ja liksom bara skrev av mig och så känns det mycket bättre. Hoppas jag inte tråkade ut er, ni få som läser! Jag hoppas kunna skriva lite gladare nästa gång! 

Tack för att du läste, 
Anna

SM-helg

Hejsaan! 
Vilken handbolls helg det har varit! :D Eller kanske man ska kalla för SM-helg, för det är var det har varit. 
Jag har spelat 4 matcher med 92:orna och så har det blivit en med 94:a laget. Av de 4 SM matcherna så vann vi två och 94-matchen vann vi också. Über härligt! ;D

Nu sitter jag och tittar på "färjan" på kanal5. Vad är detta?? Det står en tant och berättar vad som har hänt på färjan under natten. Och så rabblar hon upp flera fall av misshandel och annat. Sjukt ju! 
Det jag väntar på är egentligen "City Akuten" på tv3. EN serie som jag har följt hur länge som helst. Nästan lite till och från har det blivit. Man kan ju liksom inte se allting. Då får man ju ingenting gjort. Detta låter lite klyddigt men ja... jag är ju jätte trött!
   Annars har det varit en juste/schyst dag! Jag kan inte riktigt beskriva vad som har gjort den bra. I skolan jobbade jag på bra, och se hemma blev det en hel del läxor. 

Nu är det dags att säga Hejdå! Jag hoppas att nästa inlägg inte dröjer allt för länge och att jag då är lite mer vaken. ;D

Puss och Kram

Annamartina