Heath Ledger död

Jag vet att många redan vet att Heath Ledger är död, men det hindrar inte mig från att skriva om en sån himla olycklig sak.

image138
Finns det egentligen något sorgligare än självmord?


Heath som egentligen heter Heathcliff Andrew Ledger hittades i Tisdags död i sin lägenhet. Tydligen ska han ha beställt massage men när massören kom så öppnade han inte. När städerskan sedan kom och Heath inte öppnade gick hon in. Där hittade hon Heath liggande naken på golver. Det första städerskan skulle ha gjort var att kolla honom och då se att han var medvetslös och haffat upp mobilen och ringt Mary-kate Olsen. Då sa hon att "Heath ligger här medvetslös, vad ska jag göra?" (MK ska ha nått att göra med huset/lägenheten han bodde i.) Städerskan ringde i alla fall ambulansen. Han var död. Det som allmänheten vet om Heath Ledgers död är att han ska ha tagit en överdos av sömntabletter. Troligtvis självmord.

Jag tycker att det här är väldigt tragiskt. En sån sjukt begåvad kille. Jag var jätte länge ett fan av "Tio orsaker att hata dig", såg den om och om. Nu på senare tid så såg jag filmen "Casanova" som precis som förra också var jätte bra. Han hade en dotter på Matilda Rose, 3 år och hade "precis" skilt sig från sin fru Michelle Williams, som fick reda på hans död här i Sverige. Hon ska ha spelat in en film här. (Vet inte riktigt om de stämmer.) Men det jag ville få fram var att han lämnar sin 3 åriga dotter och ett (som för många andra) super bra liv.

image139
Michelle & Heath på Oscars-galan. Här är ser de lyckliga ut

När någon så aktuell för omvärden tar sitt liv, då blir jag faktiskt lite rädd. Då dras man liksom tillbaka till värkligheten i deras "glitter & glamour" liv. Läskigt, mycket läskigt.

Dagens bild, Torsdagen den 17/1-08

Snart har jag handbollsträning. Hmm... ja, hur som helst. Idag blir det en bild på en söt liten get.
 Ha de gött, pussar Anna

image137

Sämstklädda 2007

Sämstklädda 2007
-enligt Mr. Blackwell

Av någon underlig anledning är det enklare att få tag i en lista över de sämreklädda än de bättre.
Håll med om att det är lite konstigt. :D Hur som helst, här är den kända Mr. Blackwell som har gjort allt från modekrönikor till att vara en föredetta modeskapare.
"Jag ger er, Mr. Blackwells sämstklädda lista!"


1.
Victoria "Posh" Beckham
2. Amy Winehouse
3. Mary-kate Olsen
4. Fergie
5. Kelly Clarkson
6. Eva Green
7. Avril Lavigne
8. Jessica Simpson
9. Lindsay Lohan
10. Alison Arngrim
 11. Reese Witherspoon
12. Jemima Khan
13. Beyoncé
14. Angelina Jolie
15. Helen Mirren
16. Nicole Kidman
17. Kate Holmes
18. Cate Blanchett
19. Kate Middleton
20.  Kathrine Heigl


image135
Mr. Blackwell him self


image136
Victoria Beckham kom först för att hon enligt mr. Blackwell ska ha för små kläder


Nytt år 1/1-2008

fyrverkeri2.jpg


"This would be the first day of my year"