Efter UKM

Det gick ju bra ju! (:

Här kommer tre bilder från igår kväll:


Min syrra Malin och jag på scen sjunger "When you believe"


Moi ;)


Min outfit för kvällen, kläderna shoppade jag förra helgen. Se tidigare inlägg

Psst! Tack Frida för din super gulliga kommentar på förra inlägget! :D

Innan UKM



Hej hopp! Nu var det fredag igen. I morgon, då händer det grejor! Jo, för då är det dags för Lomma Kommuns årliga arangemang "UKM" (Ung Kultur Möts) där kan man trolla, dansa och ja, vissa upp saker som konst o.s.v. Det är där jag kommer att tillbringa min lördag. Tillsammans ska jag och min tvillingsyrra sjunga lite. Kan bli väldigt roligt, ska bli väldigt roligt, jag hoppas bara att jag kommer ihåg den viktiga texten bara. Jag planerar på att skriva lite mer om hur det gick efter i morgon.

Skolan idag var bra, egentligen. Men ändå var jag grinig när jag cyklade hem. Eller på allmänt dåligt humör. Men nu är det bra igen! Jag gissar på lite lågt blodsocker efter vår ovanligt jobbiga gymnastiklektion.

Ha det!


Shopping

Shopping på Nova idag med Malin. Vi gick för det mesta på varsitt håll för att vi båda har provat att åka och shoppa själv och vi gillar det. :D Det blev lite små roligt ibland när man träffade henne i någon av gångarna och liksom bara: Hejsan! En knasig mening jag vet. Hur som helst, idag blev det ett par jeans som är tunna och påminner lite om chinos (tycker jag) från Vila, en ljus rosa/beige kortärmad sommartröja från Gina Tricot och ett flätat läderskärp från MQ.


Dagens bild 17/3



Dagens bild blir på söndagens efterrätt: Hallonglass med havreflarn och chokladsås

Jag lagar mat

Så här nu efter Melodifestivalsfinaldagen så ska jag laga mat. Det blir inte mindre än en tre rätters middag till hela familjen. Kanske, kanske kan jag be antingen Cajsa eller Malin att vara fotograf. Och då är det en stor chans att det blir en liten redovisning här på bloggen. xD

Jag funderade på om jag ska avslöja menyn för kvällen. Och jag tror faktiskt att jag ska det (Lova att inte skratta):

Förrätt

Fiberrik macka med getost och honung. Brevid det en skiva melon. (Gallamelon?)

Huvudrätt
Permesanstuvade idealmakaroner, vegetariska köttbullar, sallad och cream fresh smaksatt med lök.

Efterrätt
Hallonglass med chokladsås och havreflarn. Allt hemma gjort.

Önska mig lycka till och så hörs vi!

Grattis Marlena!

GRATTIS MARLENA ERNMAN!


Vinnare av Svenska Melodifestivalen 2009

- Men Måns var också bra :D


Final!

Nu var det ÄÄÄÄÄNTLIGEN dags för MELODIFESTIVALS FINAL!



Hoppas att alla får en trevlig kväll trots efter allt som hänt (vissa förstår nog vad jag menar).

Älskar er, älskar livet / Anna

Monday 090309

I morse, snart & ikväll
Andra praoveckan är nu igång, och jag har ledig (måndagar = stängt på den resturangen jag ska praoa på)!
Men det betyder inte lugn och ro för mig, nej, idag har jag under morgonen varit på gymmet med Cajsa (som har studiedag) och där har vi tränat hårt. Snart blir det tårtbakning med mamma inför min pappas och min faster Ingrids födelsedag. Ja, de är födda på samma dag. :D Helt otroligt, om ni frågar mig vad jag tycker. Okej, Malin och jag gör väl också det, men, men, är det så konstigt då?
   I kväll blir det 2x handboll träning. (Jag vet!) Men som tur är de inte så jätte jobbiga träningar på måndagar. Det är först en timme med 94:a laget och sen direkt till den andra timmen med 92:orna. Hmm... det låter jobbigt!

Nej, vad jag känner mig glad idag! Energin måste ha kommit från gymmet! Ha en trevlig dag mina kära läsare. ;D


Idag ska det bakas tårta!

Prao-vecka 1 slut

Hejsan!
Nu är första prao-veckan slut. Jag har haft det jätte trevligt på Grahns pappershandel i Lund. Vad fick jag då göra? Jo, jag fick stå i kassan, prismärka och packa upp varor. Kanske låter det lite tråkigt? Jag vet inte vad du tycker, men jag tyckte det var roligt. :)


Små über söta "Trolls" som finns att köpa på Grahns pappershandel i Lund

I morgon ska jag upp till Karlshamn och spela handboll med 94:a laget. En heldags utflykt helt enkelt. Och sen får vi ju inte glömma att det är andra chansen i morrn också. Skit trevligt ju!

Ha en trevlig fredags kväll. Här ska det hyfsat snart ätas Tacos (så klart !).

Och praon är igång!

Heelo Babes!

Nu är den första av mina två praoveckor igång. Och jag står i kassan  i en pappershandel! Yey! Och det var faktiskt inte ironi, det är välidgt trevligt. :D

Igår dömde jag tre matcher med min stora syrra och tjänade på så sätt lite extra money, nice. Men det kanske birog till att min lilla förkylning utvecklades till mer halsont... ja, jag vet inte.

Detta var väl i princip vad jag hade att säga. Vi hörs.