Lundaspelen

Lundaspelen Ja, nu var det fredag igen. Det går så väldigt fort. Fast samtidigt inte. Och snart ska vi äta kvällsmat. Fast det blir inte pizza och cola. Det blir mamma speciall, spagetti och skinksås.
Den här veckan har det inte blivit så mycket skrivet. Förlåt, men jag har inte hunnit. Jag har bestämt mig för att bara skriva om det har hänt någor viktigt eller om jag hinner. Idag är det lite tvärtom... men det gör väl inget om man inte skrivit på länge. Just nu glöder det värkligen i mina fingrar. Jag känner att det finns så mycket att skriva.

Det har bl.a. varit Lundaspelen i Lund (hehe). Handboll då. Som jag själv tycker är den bästa sport som finns. Men jag har inte kunnat vara med. Precis innan den första matchen i Onsdags så gjorde jag någon ryck med nacken (vad de tror) så att jag fick åka till lasarettet i Lund. Det kändes som om någon stack in en kniv i bakhuvudet och vred runt. Jag fick i alla fall mycket ont. Och mina föräldrar var inte där. Så en gullig tjej i handbollslagets mamma följde med mej till sjukhuset. Och en av våran "trännare" körde. Min mamma kommer senare och byte ut Irené, som mamman hette. Men det visade sig, efter (ca. 11.00 -> ca. 20.30) 9-10 tim på sjukhuset att det förmodligen bara var en rejäl nackspärr. På sjukhuset gjorde de bl.a. en CT röngen. Det var typ en stor tjock, vit ring som man åkte fram och tillbaka igenom. Nu, fredag. Har jag fortfarande ont. Men, det gjorde ju så att jag missade hela Lundaspelen.
Men om det märks något konstigt med mej, t.ex. som om jag tappar känslen i ena armen så måste jag åka in igen. Och då, måste de göra ett stickprov i ryggen. De ska då ta vätska ur benmärgen. Och det enda jag kan få är lite bedövning på ytan. :S ! Det blir inte bättre när man är nålrädd, som jag.

Men så vidare i Lundaspels diskutionen. Vi vann två matcher. Förlorade 2 matcher. Kom vidare till B-slutspel. Och där i första matchen mot ett tysktlag så förlorade vi med, 17-11. :(
Men det kan ju inte alltid gå super bra.

Det har ju också varit REA  den här veckan. Jag och min shopping kompis (tvilling syrran) åkte till Nova Lund i tisdags. Jag hittade en jätte fin klänning. Mörk grå med ett sidenband i midjan på Gina Tricot. Och köpte ett par nya ballerina skor på Din sko. De var guld/brons metallic. Riktigt najs. :D

Men nu är det dags för mej att pysa.
Ha en trevlig fredags kväll och jag önskar er alla " Ett gott nytt år ".
Kramar Anna.





iPod

iPod

Här var det julafton ! Jag kunde knappt förstå de innan, idag är det en av de dagar man längtade så himla mycket efter när man var liten. Men nu, så ja... jag tycker så klart att julafton fortfarande är en mycket rolig dag. Men kanske inte lika mycket som innan. Iallafall så fick jag julklappar.
Och en av de bästa var att få den nya iPod Shuffle ! (Se bilden ovan)
Det kanske hade varit en större upplevelse att få den stora iPod:en som kostar över 2000 kr. Den där man kan förvara vidos och bilder. + Så klart musik. Men ändå. Att få iPods nya utsida av den förra iPod Shuffle. Min stora syrra har den gamla utsidan. Men jag och min tvillingsyrra fick varsin likadan (den nya) iPod Shuffle. Var inte ledsen Cajsa. Du fick ju bl.a. mer pengar på gina tricot. :(
Men, men.. :D Jag är iallafall mycket lycklig med julen bästa klapp.

Vilken var din bästa julklapp? (skriv i kommentaren)

Det var vad jag hade att säga den här julaftons kvällen år 2006.
I övermorgon blir det mellandagsrea, för min del. Tror jag. Om inget annat viktigt dyker upp.

God Jul,  Anna!


Jullov, var det här !

Jullov, var det här !                      Fin? Eller?

Nja, man kan få tycka som man vill. Bilden är i alla fall tagen på den senaste julhajken med scouterna.
Vi hade en ljus-slinga i med lampor i rosa, blå, gul, orange & grön. Bara för att ge några exempel. Men fin är den, även om den är lite rörig.

Snart är det jul, och julafton. Det tycker jag ska bli kul. När man var mindre kanske man mer längtade efter att få öppna julklappar. Men nu så tycker jag faktiskt mer om att få se vad de tycker om deras julklappar.
Jag är ganska nöjd i år. Klart man kunde gjort bättre köp, men nöjd är jag. : )
Jag och mina två systrar, en storasyster & en tvillingsyster ( 2 min yngre). Vi gör en julpjäs där vi sjunger och spelar teater innan vi delar ut julklappar. I år ska det handla om Rudolf, med röda mulen.
Du får tycka vad du vill, men jag tror att det kommer att bli roligt. Om jag och min kloning får bestäma! (Inte för att du, storasyrran, har dålig humor! Inte alls, faktiskt. Mer för att jag och Malin har en sådan sjuk humor. Och samma humor. Fast det kanske inte är så konstigt trots allt. Vi är ju tvillingar!

Jaha, nu har jag skrivit lite om det. Men man får ju inte glömma att vi faktiskt har jullov nu! Jätte skönt. Sen är det bara en ljusare termin kvar, och så blir det sommarlov. Och sedan är det dags för sjuan.

Idag, fredag. Så hade vi sexor på vår skolan julavslutning. Alla hade ju såklart julavslutning, det var bara det att det var vi som höll i det. Vi gjorde en grej, en gala. Julgalan 2006. Fast först så lät vi Arne Weisse få ha ett eget litet program innan julgalan satte igång. Den kille som spelade Arne var väldigt duktig... och framför allt rolig, som Arne. Vilket egentligen är det viktigaste. Vi ville att allt skulle vara roligt. Själv så var jag med i en sketch som vi kallade "Dr. Franz". Som var/skulle ha varit, en "Dr. Phill" variant fast lite mer tjejig. Jag sjöng också två solon. Tillsammans med andra tjejer också, men endå! Det ena var:
1. "The Cristmas All Around Me" (The love is all around me, som den egentligen heter!)
2. "Last Christmas"

SÅ, det var väl allt för den här gången ! But, I´ll be back !
Hehe, många, fina, "god jul - kramar "

Anna

Julgalan 2006

   
Ledsen..
Idag så var det skola som vanligt. Inte så jätte farligt faktiskt. I med att vi ska ha julshowen detta året så har vi bara haft repedition idag. Och ikväll så ska vi spela upp det för föreldrarna.  Jag är med i en sketch, som vi kallar Dr. Franz. Det är meningen att det ska vara roligt, och vi har typ misslyckats med den saken...
i alla fall, så har min dag varit ganska bra.  Desutom så har jag turen att få en liten lektion om livet av mamma ! Kan det bli bättre ?
I alla fall så hoppas jag att ni önskar mej lycka till ikväll och så hoppas jag att ni har en fortsatt trevlig december dag och en god jul! : )

- Anna

Dikt .

Fin dikt                   Stämmer... : )

19/12, Varje dag är en ny dag. 
Ja, då... det är så sant som de kan bli! Idag var det ingen tur-dag men ingen oturs-dag heller.
Det var en mittimellan dag, helt enkelt.
På fredag har vi skolavslutning, jag sitter med i "styrelsen" ! De som betämmer hur allting går ihop. 
Vi är blev typ färdigplanerade idag. Och det kommer nog bli bra, tror jag. : )
Jag sitter här och funderar på hur jag ska klippa mej nästa gång... det blir nog efter nyår. 
Har ni några tips vad ni tycker är snyggt, eller något liknande ?
Jag har hyfsat tjockt hår, och är blond på överhåret och mörk under. Min frisyr som den ser ut nu, är ju bara för trist. Jag kanske borde låta det växa så jag kan börja fläta det. Ja skulle så gärna vilja ha en fläta som ligger fram över axlen. Det är så fint. Men då kan man inte ha uppklippt som jag vet att jag passar i. 

Ja, det problemet är inte mitt största just nu! 
Hoppas vi ses snart igen. :D
Mvh Anna 


Hej, jag är annamartina!

Hej alla ! 
Jag heter Anna och är 12 år. Jag har precis startat upp den här bloggen och tycker att det ska bli jätte kul att skriva här. Om t.ex. saker jag hittat på eller om vad jag tycker. 

Intressen:
Saker som jag tycker kan vara intressant att läsa om eller skriva om är kändisar, mode, musik, mm. 
Själv på fritiden så gillar jag att sjunga och spela handboll!

Förebilder:
P!nk, helt klart... när de gäller hennes attidtyd till kändisskapet och hennes attityd till allt annat.
Hon är cool även när de gälle hennes stil, även om jag inte brukar klä mig som henne.
Ashley & Mary-kate, är också ett par bra förebilder. I alla fall när de gäller deras stilar. De gör som de vill och bryr sig inte om vad andra tycker. Fast även om Mary-kate har lite problem med sin anorexi- och drog- skvaller. Och att hon på senare tid har börjat klä sig mindre bra. Fast själv tycker jag nog att Ashley håller måttet bättre än Mary-kate.