Från igår

Hej!

Gosh, vad roligt det var, och vilken stämning! Vad snackar jag om? Melodifestivalens genrep inför kvällens delfinal i Malmö så klart! 
   Nu hade jag tänkt att skriva vilket bidrag som är min favorit inför i kväll, men jag tyckte faktiskt inte att något bidrag stack ut mycket mer än de andra igår. Det är absolut inte dåliga låtar! Dock är ingen heller så här JÄTTE bra... men kanske lite chockartat så gillade jag den sista (bidrag 8) opera-schlager låten av Fredrik Kempe. Den hette "La Voix" och sjöngs av en operasopran som heter Malena Ernman. Och jag vet att många gillar Agnes, men helt ärligt så är låten inte "hej hopp". Tyvärr. Ja, ja, jag måste i alla fall nämna att när ni lysnar på det andra bidraget, "Higher" - Star Pilots så kommer ni inte bara att känna igen sångaren (Johan Becker som vann Fame Factory) utan också låten. Särskilt den första frasen i refrängen. Om det inte hade varit så härmat så hade den här låten kunnat vara en av mina favoriter ur det här årets melodifestival. Dessutom så var jag inte alls förberedd på att Anna Sahlenes duettkollega skulle vara norska Maria Haukaas Storeng, hon som kom femma i förra årets Euro Vision Song Contest för Norge. Chock! 

Ett stort plus för går kvällens programledare Petra Mede, hon är bara för go´! Det verkar vara så att antingen gillar man henne, eller så gör man det verkligen inte. Jag gillar henne! :D

Ja, nog skrivet om vad jag tycker om kvällens melodifestival. Ni får själva bilda er egen uppfatting. ;) 

Vi hörs, Puss!


Agnes på snabbreprisen


Melodifestivalen genrep

Hejsan hoppsan!

Snart bär det av till Malmö arena för att titta på när artisterna gör ett näst sista genrep inför den kommande delfinalen i Malmö. Jag, Cajsa, Malin och Maria. Gött!

See yaa later ! 



Oscars galan 09

Oscars galan 2009

För några dagar sedan hölls den årliga Oscars galan. Där det delades ut små Oscars-statyeter till de bästa filmerna gjorde år 2008. Jag tycker så klart att kändisarnas besök på röda-mattan är bäst. Här ser ni mina favoriter:


'
Mitt favorit kändis-par Zanessa. Till höfer Zac Efron, till vänster Vanessa Hudgens

Sarah Jessica Parker passar så bra i sån här vit fluffig sak

Kate Winslet vann pris för "bästa kvinnliga huvudroll" och visst var hon också vacker i sin underbara klänning. Me like!

Hunken James Franco och en okänd vacker kvinna. De ser urtjusiga ut tillsammans och så älskar jag hennes klänning. Det känns just nu väääldigt dumt att inte veta hennes namn. 



Som alltid är Brad och Angelina super snygga på röda mattan. Super lyckat helt enkelt!


Fettisdagen - igår

Hej där!

Igår var det den årliga fettis-dagen! Och traditionellt så åt vi alla varsin fastlagsbulle, den här gången egen gjorda.

Det här är det mumsiga resultatet:



Till resten av Bjørnligan

Det här inlägget ska handla om mina två underbara systrar. 

Jag skulle vilja ge er en komplimang för hur duktiga de är på att blogga! Det är faktiskt helt sanslöst. Cajsa, du bloggar så ofta du kan och censurerar ingenting! Och du Malin, som vet precis hur mycket och om vad man ska skriva. 

Ni gör mig glad, tillsammans är vi Bjørnligan !

Älskar er!

/ Er Anna




http://malinbeautie.devote.se/

http://cajjan.webblogg.se/

Min vecka

Hejsan hoppsan!

Snart är det fredag och jag som är så bra på att vara en "realist" tänker så klart att det är lika med att lovet är över. Snyft. Snacka om att det är skönt att bara ta allt som det kommer. 

Min vecka hittills: 
Måndag: Slapp dag med ett besök på gymmet och sedan hemma med Cajsa och Anna som är en väldigt gullig tjej ifrån handbollslaget.   

Tisdag: Åkte in med syrrorna och storasyster Cajsas kompis Maria till Lund och åkte skridskor! Skit kul, hade inte gjort det på länge. 

Onsdag: Jag åkte in till Malmö med min vän Frasse. Där gick vi först en sväng om tjejmässan men sedan mest omkring och kollade i lite olika butiker. Jag var också med om, faktiskt en ganska obehaglig första upplevelse, nämligen känslan av en "klängig"-försäljare som försökte säja på mig en bok om stress...

Torsdag, idag: Idag åkte jag med familjen över Øresundsbron till Danmark! Där besökte vi först exprimentariet (ett hus som går i laborationernas tecken), och då blev man lite nostalgisk av alla minnen som vi har där. Mysigt och lärorikt. Efter det så släppte pappa oss vid ströget så att vi kunde gå och fönstershoppa lite. Kronan är just nu väldigt svag jämtemot den danska kronan, där av att vi kanske snålade lite. :D



I morgon blir det andra bullar, med gäster på kvällen. 

Ha en trevlig kväll! 

Puss & Kram Annamartina

"Kläd-bytar-kvällen"

Hejhej igen!
Idag, söndag, så började jag dagen med en ordentlig frukost, vilket jag nästan alltid äter, för till skillnad från många jag känner så tycker jag verkligen om frukost. Efter det så körde mamma mig och min tvilling till kyrkan där det var gudstjänst. Jag tror att jag har nämnt detta förr, men jag sjunger ju i kyrkokören! (Yes box! x) )

Sen bar  det hem och äta lunch, sedan gick jag och mamma på långpromenad med Hedda. :) Efter det så var det "monopol-dags" med systrarna. Jag blev "pankskrutt" efter ca. en och en halvtimme.

Det var min söndag. Nu tillbaka till fredagen den 13... 

I fredags var det då "kläd-bytar-kväll" och detta är bilder på vad jag bytte till mig:


  • En trukos kortärmad tröja
  • Ett par mörkbruna shorts
  • Ett par vita jeans (skulle aldrig ha köpt det själv xD)
  • Ett par svarta lack-pumps


Sen var det ju melodifestival igår! Jihoooo! Mina favoriter var Måns Zellmerlöv och Heat. De andra sög faktiskt, rent ut av. Smaken är som baken! xD

Nu får ni ha det så bra, vi hörs! 


Sportlov!

Sportlov!!! Finally! Tyvärr ska jag inte resa någonstans, jag hade gärna åkt till Österrike (!) eller typ något varmt land som Grekland. Är där varmt nu? Shit, vad jag känner mig blond. Haha. 
   Skoldagen idag var väldigt lugn och gick snabbt över, och sånt gillar jag! Så hittills har fredagen den 13 varit toppen!

I kväll ska jag på "kläd-bytar-kväll" med några tjejkompisar. Så jag har ägnat ungefär en timme nu på eftermiddagen till att sortera byrån. Det ska bli spännande och se OM man kommer hem med någon annans kläder eller inte. 

Nej, ni får ha en super mysig start på sportlovet. 

Hej!

Det blir ingen skidåkning för mig i år. Synd!


Min soldag

Hej och hå! (Som min mamma ofta brukar starta sina mail med)

Nu är det söndag kväll. Idag har jag spelat handboll, läst tjejtidningar, badat fotbad, gått ut med Hedda och funderat över min "klädstil". Vilken jag anser att jag tyvärr inte har... eller åh! Jag vet inte. Alla har ju en klädstil men jag har inte den klädstilen jag vill ha. Klurigt. Detta tåls att tänka över.

Handbolls matchen idag förlorade vi. Pinsamt, jag vet inte om jag vågar skriva det men, what ever? Jo, vi förlorade med tolv mål. Inte "yahhoo", direkt. Jag tror att det var betydligt för stillastående anfallsspel och så måste det vara hårdare i försvaret. Bättre lycka nästa gång?

Melodifestival igår ju! Jag måste säga att Petra Mede var lysande. Hehe. Är det bara jag eller var det bara Alcazar som var något bra? Det är olika från person till person, I know, men ändå? 
   Det där nya med en utlandsjury är faktiskt ett riktigt bra påhitt av svt. Det tycker i alla fall jag. 

Oj, vad jag tycker mycket i dag! Men som jag typ alltid börjat skriva: 

Så är det ibland!

Ganska snart så ska jag äta söndagsstek med famijen och sen blir det en av mina många favoritserier Bones, följt av "The Break Up" en film med Jennifer Aniston och Vince Vaugh. Visst blev de tillsammans efter den här filminspelningen? Jaja, hur som helst så är det inte det länge. Det ryktas om att Jennifers pojkvän Johan Mayer ska ha friat till henne, och att de kanske redan har gift sig? Man vet ju inte vad som bara är rykten...

Jennifer Aniston & Vince Vaugh spelar i kväll mot varandra i "The Break Up"


Ni får ha en god natt!
Kramkram Annamartina

Melodifestivalen, film-marathon och kärleksmums

Lördag = "slappe dag! "
- I alla fall i mitt liv idag. 



I kväll börjar melodifestivalen! Yaaahooo! ;D Alla som känner mig borde veta att jag är ett stort fan av melodifestivalen. Och, ja, jag vet att det kanske är lite mobbat men det är sån jag är. :) 

Nu, i natt, så sov min underbara kompis Frida här och vi hade ett litet film-marathon. Vi hann med tre och en halv film innan vi båda kände att det var dags att sova. Hehe! De filmerna vi såg var: 


Chicaco är en bra film, men jag trodde nog att den skulle vara liiite bättre. Det var kanske lite för mycket musik-nummer i den. Annars så brukar jag ju gilla sånt... :S 
Men en bra film, måste jag ändå säga. 
Betyg: 3/5 


En typisk sån där "vill-beröra-och-ge-dåligt-samvete" film. Men oj så bra! En riktigt bra film ska väl väcka tankar?
Betyg: 4/5


Hehe, det här var konstig. För det första så var den på franska och så var den svart och vit, bara det är lite udda, och sen så var det bara två personer med i större delen av filmen. Men den var rolig, dock inte en favorit.
 Betyg: 2/5


Sune är rolig. Håll med om det bara! 
Det är personligt hur roligt man tycker att någonting är, men jag skrattade inte så jätte mycket till den här Sune filmen. Men jag tror det beror på att jag var trött.
Betyg: 3/5

Nej, nu så ska jag och mamma fortsätta vår kärleksmums-bakning. :D

Ha en trevlig kväll!
- Det ska jag försöka ha. xD

My monday 2/2 -09

Hejs-svejs! :D

Idag är det måndag! Och på vår skola betyder det måndags pass. Det betyder att man planerar sin måndag själv. Jag måste säga att det finns både bra och sämre saker med det. Men en bra dag har det varit!

Snart är det handboll! Jag känner mig nästan lite peppad för träningen! Hehe, så brukar det inte va. När vi ändå snackar handboll så får jag väl gratulera Frankrikes herrlandslag till VM-segern igår. Congratulations! 

Här möter Frankrike Island.

Ha dt bäst! 
Var hälsad, Anna.