Flummigt inlägg om Lussebak !

Hejsan hoppsan!
Jag började dagen med Gudstjänst... - japp, jag e trogen ;)! Får man lov att skämta om sådant?? Jag är i alla fall med i kyrkokören! ;) ... efter det så åkte vi vidare och handlade mat på ICA och sedan så har vi bakat Lussekatter, tjoho!!
Eller vi och vi? Snarare jag... typ. Okej, förlåt systrar! Ni var till stor hjälp... (NOT) Haha xD

O nej, vilket flummigt inlägg detta blev!!! 
Då är det kanske i sin höjd att avsluta med en flummig bild på mig och min kära Zwilling !


Jag och Malin 

Sjuk !

Det suger verkligen att vara sjuk. Idag vaknade jag med ont i halsen... vilket betyder att jag inte kommer att spela i handbollsmatchen mot Trelleborg idag. Skit! Jag ville verkligen. 

Varför blir man sjuk egentligen? Jag vet att det är alla virusar och baciller som sprids jätte mycket i skolan just nu, men varför alltid när man INTE vill vara sjuk? 

/ (Host, host) Annamartina 

Vilken Torsdag

En ny dag idag. En torsdag. Ikväll blir det ingen handbollsträning för min del. Nope, i kväll ska jag och syrrorna på landskampen i herrar handboll mellan Sverige och Polen. :D HEJA SVERIGE!!!
   Vilken dag det för övrigt har varit. Hänt en massa saker, men ändå så e jag hittills fett nöjd (?) med hur dagen har varit. Oh det är väl bra? Bland annat hade vi lite betyg snack på matten och det visade sig att jag låg bra till. Toppen! Precis vad man behöver första lektionen på dagen. (Inte sarkasm)

Vad tycker ni att jag ska skriva om i framtiden? Fortsätta som jag gjort? Eller kanske mer om något speciellt ?? Kommentera gärna här under så att jag vet. ;D

Ska se om jag hittar någon rolig bild som jag kan ladda upp, vänta lite...

TJO! Yes I  did find something litte extra ! Idao blir det en bild på min underbara, urgulliga, bajsätande, älsklingsHedda!! I will always love you darling! 


Jag lånar Gossip Girls avslutnings replik än en gång!
XoXo Annamartina 

Jsm is over!

Tänkte snabbt, dock ej torrt, meddela att vi i helgen åkte ur JSM (Junior Svenska Mästerskapen). Schade!

/ Annamartina

Nervös!

Jag i min lilla kostym

Hejsan alla goa och glada!

Nu börjar jag bli nervös. Vänta bara, säger jag. I morgon är det ännu värre. Förhoppningsvis så kommer det bli som jag har planerat och då kommer jag att vara utklädd under tyskan. :S Visst, det låter inte så farligt! Men det är något ändå. Något som gör att det känns lite jobbigt. Kanske är det det att ingen annan i min grupp vill/kommer att vara utklädda. 
   Det ska handla om en H&M-katalog. (Ja vet! ;D ) Vår sketch är byggd så att dottern i familjen (Sita) kommer in och meddelar att hon hittat "das H&M-katalog" i brevlådan. Sita och hennes mamma (Gretchen) sätter sig ner tillsammans och bläddar. Sita får syn på en väldigt urringad topp som hon vill ha. Det är då jag kommer in och säger:
- Kann ich sehe?
- Nein, nein! Vegiss es! Das ist zu jugentlich! Zu Sexi!

(Hmm... jag vet inte alls om allt är rättstavat) :D

Och så fortsätter det med att hon blir sur. Sen får sonen i famlijen (Olav) ljuga om att han tycker om den kjolen som hans mamma tänker köpa. :) Och det som är mest intressant i den här sketchen är väl när jag berättar att jag bara har ett par kalsonger! Följande replik:

- Ja, wenn deine Mutter wasche, habe ich keine Unterhose!

Jag hoppas att jag kommer att våga ta på mig den stora kavajen med den stora kudden under i morgon. 

Is it really a big deal? 

Puss och Kram (xoxo) Anna martina

Idol 081107

Yes! Vilken kväll! Alla var ju bra! Men de som stack ut lite var nog Alice och KEVIN. Nu är det inte bara mamma som gillar honom. Haha :D

Kevin bäst i kväll !


Efter Kevin så var Alice grymt bra

Detta var ju bara vad jag tyckte. Vem tyckte du va bäst?

Kram Anna

JSM

Hej allihopa!
Vilken vecka!
   I morgon bär det av till Jönköping för att spela Junior Sverige Mästerskap i handboll. Det låter coolare än vad det är Hehe ; ) Man får nämnligen anmäla sig själv om man vill vara med.
   Ville bara säga det, in case that someone´s wondering.
   Ikväll är det alltså bara att ladda upp inför i morgon med hemmakväll framför tv:en med Idol.
Undra vem som är bäst ikväll? Det återstår att se. : )

Ha en trevlig helg !


/Anna

Lalandia



Hej!
Nu vatt man hemkommen från Lalandia! Vilken mysig helg med minst 2 timmar bad per dag och en massa annat. :D 
2 timmar?! Tänker ni kanske. Och ja, som jag skrev, 2 timmar. Det behövdes inte mycket mer. Badlandet var faktiskt inte såå stort. Men visst var det roligt. 
   Förutom alla vattenruschbanor och besök i bubbelpoolen så hann vi bowla, shoppa tomtar och hoppa studsmatta med bungyjump-rep fästa kring midjan. Att hoppa var verkligen skit kul. Jag vågade dock inte göra några volter. :S 
Jag vet! Fegis! Men alltså, hade ni varit där så... ;P 

Jaja, som det kan gå, och helt plötsligt är höstlovet slut... Nej!

Skola i morgon, och en fortsatt trevlig kväll önskar Anna.