Min vecka

Hejsan hoppsan!

Snart är det fredag och jag som är så bra på att vara en "realist" tänker så klart att det är lika med att lovet är över. Snyft. Snacka om att det är skönt att bara ta allt som det kommer. 

Min vecka hittills: 
Måndag: Slapp dag med ett besök på gymmet och sedan hemma med Cajsa och Anna som är en väldigt gullig tjej ifrån handbollslaget.   

Tisdag: Åkte in med syrrorna och storasyster Cajsas kompis Maria till Lund och åkte skridskor! Skit kul, hade inte gjort det på länge. 

Onsdag: Jag åkte in till Malmö med min vän Frasse. Där gick vi först en sväng om tjejmässan men sedan mest omkring och kollade i lite olika butiker. Jag var också med om, faktiskt en ganska obehaglig första upplevelse, nämligen känslan av en "klängig"-försäljare som försökte säja på mig en bok om stress...

Torsdag, idag: Idag åkte jag med familjen över Øresundsbron till Danmark! Där besökte vi först exprimentariet (ett hus som går i laborationernas tecken), och då blev man lite nostalgisk av alla minnen som vi har där. Mysigt och lärorikt. Efter det så släppte pappa oss vid ströget så att vi kunde gå och fönstershoppa lite. Kronan är just nu väldigt svag jämtemot den danska kronan, där av att vi kanske snålade lite. :D



I morgon blir det andra bullar, med gäster på kvällen. 

Ha en trevlig kväll! 

Puss & Kram Annamartina

Kommentarer
Postat av: Malin

Puss påd dig!! ;D

Postat av: Malin

Baby don't Stop!!!

2009-02-20 @ 18:51:53
URL: http://malinbeautie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback