Lundaspelen

Lundaspelen Ja, nu var det fredag igen. Det går så väldigt fort. Fast samtidigt inte. Och snart ska vi äta kvällsmat. Fast det blir inte pizza och cola. Det blir mamma speciall, spagetti och skinksås.
Den här veckan har det inte blivit så mycket skrivet. Förlåt, men jag har inte hunnit. Jag har bestämt mig för att bara skriva om det har hänt någor viktigt eller om jag hinner. Idag är det lite tvärtom... men det gör väl inget om man inte skrivit på länge. Just nu glöder det värkligen i mina fingrar. Jag känner att det finns så mycket att skriva.

Det har bl.a. varit Lundaspelen i Lund (hehe). Handboll då. Som jag själv tycker är den bästa sport som finns. Men jag har inte kunnat vara med. Precis innan den första matchen i Onsdags så gjorde jag någon ryck med nacken (vad de tror) så att jag fick åka till lasarettet i Lund. Det kändes som om någon stack in en kniv i bakhuvudet och vred runt. Jag fick i alla fall mycket ont. Och mina föräldrar var inte där. Så en gullig tjej i handbollslagets mamma följde med mej till sjukhuset. Och en av våran "trännare" körde. Min mamma kommer senare och byte ut Irené, som mamman hette. Men det visade sig, efter (ca. 11.00 -> ca. 20.30) 9-10 tim på sjukhuset att det förmodligen bara var en rejäl nackspärr. På sjukhuset gjorde de bl.a. en CT röngen. Det var typ en stor tjock, vit ring som man åkte fram och tillbaka igenom. Nu, fredag. Har jag fortfarande ont. Men, det gjorde ju så att jag missade hela Lundaspelen.
Men om det märks något konstigt med mej, t.ex. som om jag tappar känslen i ena armen så måste jag åka in igen. Och då, måste de göra ett stickprov i ryggen. De ska då ta vätska ur benmärgen. Och det enda jag kan få är lite bedövning på ytan. :S ! Det blir inte bättre när man är nålrädd, som jag.

Men så vidare i Lundaspels diskutionen. Vi vann två matcher. Förlorade 2 matcher. Kom vidare till B-slutspel. Och där i första matchen mot ett tysktlag så förlorade vi med, 17-11. :(
Men det kan ju inte alltid gå super bra.

Det har ju också varit REA  den här veckan. Jag och min shopping kompis (tvilling syrran) åkte till Nova Lund i tisdags. Jag hittade en jätte fin klänning. Mörk grå med ett sidenband i midjan på Gina Tricot. Och köpte ett par nya ballerina skor på Din sko. De var guld/brons metallic. Riktigt najs. :D

Men nu är det dags för mej att pysa.
Ha en trevlig fredags kväll och jag önskar er alla " Ett gott nytt år ".
Kramar Anna.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback