Och så har man skaffat katt!

Hello! xP

Igår åkte jag och nästan hela familjen upp till våra vänner i Laholm, Halland. Där tillbringade vi eftermiddagen med lite rinding och promenad med hundarna, Hedda(vår hund :P) och deras hund Raffa. Framåt kvällen då det blev dax för mat så kom Heddas gamla Kennelfamilj på besök. De känner våra vänner och skulle äta middag och sova över de också. Det blev verkligen skit roligt att träffa alla hundarna igen. De hade med sig 3 Norfolkterrier (samma som Hedda) och en annan sort (vet inte vad den heter :S). Men den udda sorten var i alla fall hel vit och kallades för "Muffin". (Hur gulligt som helst ju?!) I går kväll och idag förmiddag var det mest hundar som pratades. Men det är ju trevligt. :) 
En av Norfolkterrierna de hade med sig var en valp. Sigge hette den. Alltså, seriöst, jag smääälte. Ni får se fotot nedan. Verkligen så finns det ingen sötare. Dock blir ju Sigge också stor och sötheten avtar, även om de vuxna också är söta. 

Hur blev vi då med katt? Som rubriken så listigt avslöjade...

Jo, i går så visade de oss en katt som bodde i deras stall. De tyckte synd om honom för han var hemlös och hos dem kunde han inte bo för de har redan en katt. (Hon är jätte söt med sin halva svans och heter [Faundi].) 
Ett problem i trakten var att han jagade katterna som bor i husen för att själv installera sig där. 
   Problemet var ett faktum och om ingen skulle ta honom där ifrån så skulle deras granne skjuta honom (!?) Vi var alltså tvungna att ta med honom hem. 

Lite skämtsamt under går kvällen så döpte pappa honom till "Håkansson". Ett ganska stort internskämt. xD
Jag kallar honom: Steffi-Bob Marly Håkansson. Vi vet alltså inte på riktigt vad han ska heta än.


Fr. V. Sigge, Gunilla + noffe & Muffin, Sigge & Raffa, Heddas bringa, Hedda, 
Håkansson & Iris, Sigge, Håkansson, Sigge, Håkansson

Nu har jag nog inte mer att skriva på lager, hoppas att Håkansson kommer att trivas och itne bli överkörd av den nya trafiken som finns här.
XOXO

Kommentarer
Postat av: Linda

Har du fått en katt :D

2008-09-29 @ 19:31:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback