Lördag, Jippi?

I mitt liv just nu

Ja! Nu är det lördag. But no, it´s not a good day for me. Jag är sjuk... IGEN. När ska dessa baciller fösvinna? 
Idag är det inte halsen som krånglar, nopp, idag är det nästan och bihålerna. : /
Vad kan man göra? Jo, sitta och slappa framför datorn och tv:en. Titta på alla de där programen som man spelar in i veckan för att man har så himla mycket annat att göra.
   Ja... annars är det hyfsat lugnt i mit liv. Förutom tyskprovet på måndag. Det borde jag väl egentligen plugga till just nu, istället för att sitta här. Frågan är om man kan lära sig lika bra som när man är frisk som sjuk? Jag har inte svaret men jag skulle tippa på att det allra bästa är att vara frisk.
   Hmm... hur har veckan sett ut? Skola, måndag --> fredag. "Suck", snart blir det i alla fall en (enligt mig) välförtjänt skidsemester i Österreich. Österrike. Det var ändå två år sedan sist.
   Tittade precis på datorn brevid mig. Där sitter min underbara tvillingsyrra som är frisk som en "nötkärna". (säger man så?) ;D Hon skriver också på sin blogg. Om du vill titta till henne så kan du bara rulla ner och så hittar du förmodligen länken där nere.
   Näsan rinner och regnet öser ner där ute. Vilken härlig lördag! 
   Ikväll blir det dessutom gäster, fast jag är sjuk.
-Vi har försökt hitta tid i sex veckor, sa mamma till mig imorse. Jahopp, min mamma är så snäll mot mig. : )
   Melodifestival ikväll.
Melodifestivalen är något jag också följer. Ikväll har jag ganska stora förhoppningar på bidragen. Det kanske blir som förra året, vi hittade "The Ark" på fjärde anhalten. Jag fattar inte att de inte kom bättre till. Erkänn! Den var bra. Eller är det bara jag som tycker det? Det kan det omöjligt ha gjort just då, när "The Ark" vann förra året!

Detta var allt för mig i det här inlägget. Ha en fortsatt bra (förkyld) lördag, hälsningar Annamartina.

Kommentarer
Postat av: Sanne

The Ark 4-ever in my (L) :P

2008-04-09 @ 18:03:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback