Ashley & Mary-kate Olsen

Då var vi tillbaka på kändis-ämnet. 

För några år sedan upptäckte jag Ashley & Mary-kate Olsen
Det var i tjejtidningen "Julia" som jag för allra första gången såg dem. Såklart blev jag direkt intresserad. Ett tvillingpar som liksom är sjukt lika varandra och som är framgångsrika och kända! 
Det tog inte lång tid för mig att bli (som de flesta fan är) lite halv besatt. Okej, inte besatt men intresserad.
Jag hade många olika posters på dem och var i alla fall med i en fan-klubb som fanns på lunarstorm. 

Jag visste allt om dem, typ hur långa de var, ögonfärg, vänster- eller högerhänt, favvofärg, förebild, mellannamn, var de bodde.
Jag visste också nästan alla skvaller det stod om tjejerna och när det började skrivas om Mary-kates ätstörningar tyckte jag synd om henne. Ni vet, man blev sådär lite ledsen och nere. Och när någon påstod att Mary-kate också tog droger så försvarade jag henne. 
Jag kunde faktiskt till och med se skillnad på dem. (Låter klyshigt men innan de färgade håret olika var de väldigt lika.)
Hur som helst, de blev mina idoler.

Sen slutade jag bara. Efter att ha varit väldigt intresserad av dem i 2-3 år så bara slutade jag bry mig så mycket. 
Kanske var det för att Mary-kate just fick ätstörningar, jag är inget fan av sånna, eller för att hon ett tag efter det började se ut som en tant. ; ) (Förlåt mig, Mary-kate.)
Well, I don´t know, men intresset nog nästan helt slut.

Anledningen till att jag skriver detta idag är att jag typ i förr igår surfade runt lite och hamnade på google med Ash och MK s bildträffar. Att hamna där och börja kolla igenom bilderna väckte en massa minnen. Och nu, ända sedan jag slutade vara Olsen-aholic börjar jag känna att jag faktiskt skulle kunna läsa lite mer skvaller om dem och se fler bilder på Ashs klassiska stil och MKs lite knasiga jag-bryr-mig-inte-om-vad-du-tycker stil.


Nu ska jag i alla fall runda av med några bilder på mina forna (och kanske framtida?) tvillingidoler. :D


Ashley på CFDA fashion Awards


Mary-kate efter hennes besök på "Late-show" med David Letterman

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback