Scoutläger, Jiingijamborii.

image82

Hejsan hoppsan!
Idag (Söndagen den 22/7-2007) kom jag hem från ett av mitt livs bästa scoutläger. Det var verkligen jätte kul och verkligen riktigt planerat.Om det är någon annan scout som läser detta så skriv gärna vad ni tycker om scouting eller typ om Jiingijamborii, om ni var där.
Jag vet faktiskt inte om jag orkar förklara allt som hände, för jag är riktigt trött. Men jag kände i alla fall för att sätta mig här hos er och skriva om att jag har vasrit på läger.

Man bor i olika byar. Vårt by nummer var 3362, och där bodde vi då. Den svenska scoutkåren tillsammans med en amerikansk pojkscoutskår (alla ca. 17 år), en liten kår på 10 pers totalt från Vitå och tre personer från Bhutan. De var människorna från Bhutan som verkligen gjorde ett hyfsat intryck för kåren. Det var liksom vi som skulle ta hand om dem och se till att de hade det bra. Och alla tre pratade riktigt bra engelska. Så det var liksom inga större problem med att sitta och prata. Så jag skulle bara vilja tacka alla för ett riktigt bra läger!
Kolla gärna in hemsidan också:
http://www.jiingijamborii.se/

Puss o Kram, Anna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback